O DELAVNICI

Če razmišljate, da bi pričeli s spremembami življenjskega sloga za bolj zdravo življenje, ste lahko v poplavi vseh različnih informacij, ki so danes dostopne, zmedeni. Z našo strokovno pomočjo boste oblikovali uresničljiv načrt za spremembo z zdravjem povezanih življenjskih navad, ki bo pripomogel k izboljšanju vašega počutja in zdravja.

Vsebina

Zdravo živim je uvodna delavnica v sklopu obravnav za krepitev zdravja. Na njej boste pridobili osnovne informacije o pomenu zdravega življenjskega sloga (zdrava prehrana, telesna dejavnost, dejavniki tveganja, obvladovanje stresa itd.) za ohranjanje in krepitev zdravja ter preprečevanje nastanka kroničnih bolezni. Na delavnici pridobite tudi informacije o vseh ostalih delavnicah, ki jih izvajamo znotraj CKZ, ter možnostih vključitve.

Delavnica obsega eno srečanje v trajanju 90 minut.

Pridobljena znanja

  • Osnove zdrave prehrane.
  • Varna in za zdravje koristna telesna dejavnost.
  • Dejavniki tveganja (povišan krvni tlak, sladkor in maščobe v krvi).
  • Obvladovanje stresa.

Komu je delavnica namenjena

Delavnice se lahko udeležijo vsi odrasli (19+) s prisotnimi dejavniki tveganja za razvoj kroničnih bolezni ter kronični bolniki.

Za udeležbo na delavnici ne potrebujete napotitve.

KONTAKT

Za dodatne informacije o izvajanju programa, terminih delavnic in pogovorne ure smo vam na voljo vsak delovni dan od 12.00 do 14.00:

KOLEDAR DELAVNIC