knjižne police pred laboratorijem

Z veseljem vas obveščamo, da smo v sodelovanju z Mestno knjižnico in čitalnico Idrija v Zdravstvenem domu Idrija postavili knjižne police s knjigami po principu Bajtabukev.

Bajtabukve so knjižne hiške, postavljene na različnih lokacijah v občini Idrija, ki vabijo k branju in izmenjavi knjig. Mestna knjižnica in čitalnica Idrija želi s tem projektom širiti bralno kulturo in ponesti knjigo izven prostorov knjižnice, med ljudi; na točke, kjer se ljudje večkrat zadržujejo in lahko vsaj kak trenutek svojega časa posvetijo branju. V idrijski občini trenutno stoji 14 bajtabukev, tem pa se je pridružil še Zdravstveni dom Idrija kot 15. lokacija.

Knjižne police vas čakajo v čakalnici na otroškem oddelku ter pri laboratoriju. Skupaj s knjižničarji bomo skrbeli, da bodo police vedno polne. Kot pri vseh bajtabukvah tudi v zdravstvenem domu velja, da si lahko obiskovalci knjige vzamete domov, jih prebrane vrnete ali v zameno prinesete kakšno svojo.

Vabljeni, da med čakanjem na zdravnika oz. zdravstvene storitve pokukate med knjižne police in si izberete dobro knjigo za čim hitrejše okrevanje.

KategorijaObvestila

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112