GRADIVA-duševno zdravje

Depresija je danes ena izmed najpogostejših duševnih motenj, ki pa pogosto ostane neprepoznana. Depresija ni značajska šibkost ali pomanjkljivost, je bolezen, ki lahko prizadene vsakogar –  otroke, mladostnike, odrasle, ženske med nosečnostjo ali po porodu, starejše …  Številni ljudje še vedno ne poiščejo pomoči zaradi stigme, kar je velik problem, saj je depresija dobro ozdravljiva in poznamo več učinkovitih načinov zdravljenja.

Vabimo vas na psihoedukativno delavnico Podpora pri spoprijemanju z depresijo – pričnemo v ponedeljek, 25.11.2019 ob 10.00 v predavalnici ZD Idrija. Delavnica obsega 4 srečanja po 90 min.

Delavnica je namenjena vsem, ki se ali ste se v preteklosti spopadali z depresijo, svojcem oseb z depresijo, pa tudi vsem ostalim, ki bi radi storili kaj za svoje dobro počutje in duševno zdravje.

Več informacij o poteku in vsebini si lahko preberete na naši spletni strani.

 

Število mest na delavnici je omejeno. Prijave sprejemamo na telefonski številki 05 37 34 222, prek e-pošte ckz@zd-idrija.si, ali osebno v prostorih CKZ vsak delovni dan med 12. in 14. uro.

 

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112